Полиран бетон

  • Имате проблем с напукан бетонен под, изронено мозаечно покритие или замърсена подова повърхност на вашите индустриални подови настилки?
  • Искате работните помещения да са с устойчиви на препарати подови покрития, запазвайки своята функционалност, лесни за почистване и поддръжка?

 

Полирането на бетонните повърхности е процес на мулти-стъпки, която превръща стари и износени бетонни настилки в атрактивни подове, които не изискват допълнителни покрития.

 

  • Изключителна трайност
  • Добра устойчивост на удар
  • Неплъзгащи
  • Лесни за почистване
  • Подходящи за изложбени зали, автосалоните и универсални магазини, както и съоръжения за производство

 

Ние можем да превърнем Вашия захабен, неравен или увреден индустриален под в огледална повърхност!

След като приключим работа, настилката на вашият индустриален под няма да отделя прах и остава резистентна срещу проникването на вода, масла и химикали. Ударо и износоустойчивостта на подовата настилка се увеличава с над 40%, с минимални следи от гуми и облекчено почистване.

 

Обработката на подовата настилка е с проникващо действие, няма да се напука, олющи или износи. Защитава повърхността от проникване на вода, масла, грес и други замърсители. Прахоотделянето е елиминирано. Следите от гуми са сведени до минимум, почистването е много лесно. Използват се безвредни за околната среда продукти. Операциите по обработката на пода може да се извърши и без прекъсване на производството. Повърхностите придобиват уникален представителен вид.

Workers in Warehouse
Warehouse

Повърхностният слой на бетонния или мозаичен под се обработва чрез специална техника на механично шлайфане и полиране, комбинирано с течни харденери и запечатки.

 

Якостта на натиск на повърхностите се увеличава значително благодарение на перманентното уплътняване и запечатване на порите на бетона.

 

Тази обработка на подовата настилка е подходяща за различни стари и нови бетонни подове на СКЛАДОВЕ, ЦЕХОВЕ, МАГАЗИНИ, ИЗЛОЖБЕНИ ЗАЛИ, ХИПЕРМАРКЕТИ, ПАРКИНГИ и навсякъде в индустриите, където се изисква едновременно здравина, дълготрайност и представителен вид.