Индустриални подове

Мишел Строй ЕООД предлага бързо и качествено изграждане и ремонт на индустриални (промишлени) подове за клиенти от цялата страна.

 

По време на работата ни, Вие ще можете да изпълнявате дейността си в помещенията без да прекъсвате дейността си.

 

За да получите най-добрата оферта за изграждане и ремонт на Вашия индустриален под, обадете се на тел. тел: 0889 702 984 тел: 0885 715 312.

„Мишелстрой“ предлага богат набор от услуги свързани с изграждането и възстановяването на индустриални подове. Имаме богат опит в ремонта на бетонни, мозаични и каменни подове и настилки. Изграждаме нови бетонови, мозаични и епоксидни подове с високо качество.

 

Оборудвани сме с най-съвременна техника за ремонт, възстановяване и направа на индустриални подови настилки и притежаваме екип от високо мотивирани специалисти. Горди сме с извършената от нас работа и дългия списък от доволни клиенти.

Мишелстрой разполага с широка гама от системи за индустриални подови покрития, напълно подходящи за трудните условия на работа в индустриалния сектор. Ние предлагаме цялостни промишлени подови покрития, за да отговарят на нуждите на нашите клиенти.

 

Независимо дали имате нужда от химическа устойчивост, устойчивост на износване, устойчивост на тежки товари, лесна поддръжка или всички по-горе, ние ще бъдем в състояние да задоволим вашите изисквания експерти сме в индустриалните подове.

 

Моля вижте галерията със снимки от различни обекти и се убедете сами в качеството на нашия труд.

 

Нашите индустриални подове са следните видове:

0059

ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ НАЙ-ДОБРАТА НИ ОФЕРТА ЗА ИЗРАБОТКА И РЕМОНТ
НА ИНДУСТРИАЛНИ ПОДОВЕ,
ОБАДЕТЕ СЕ НА ТЕЛ. 0889 702 984